ahead! Habitare-messuilla

Uutuuksia, klassikoita ja innovatiivisia ratkaisuja

Uutiset

EcoDesign matkaa Milanoon

EcoDesign-erikoisnäyttely on ollut osa Habitarea vuodesta 2009 lähtien ja jälleen ensi syksynä tuttuun tapaan Habitaressa esillä.

Sitä ennen EcoDesign matkaa Milanoon. Huhtikuussa Milanon kansainvälisten Salone del mobile -huonekalumessujen aikaan La Triennale -museossa esitellään 75 työtä, jotka parhaiten edustavat näyttelyn eri vuosien teemoja.

triennale

Back to all posts

Kansainvälinen ahead!-designalue

esittelee uusinta ja kiinnostavinta muotoilua

ahead! Habitare-messuilla

Näyttelyalue tarjoaa mahdollisuuksia uusien tuotteiden lanseeraamiseen ja prototyyppien koemarkkinointiin. Alueella nähdään tuoteuutuuksien rinnalla myös klassikoita sekä konseptuaalisia visioita. Selkeät ja näyttävät osastoratkaisut ovat keskeisessä roolissa.

ahead! -theme 2014: Tila haltuun!

Teema innostaa, kannustaa ja provosoi määrittämään uudelleen kodin ja työn sekä yksityisen ja yhdessä tekemisen tiloja. Suunnittelutoimisto Muotohiomo toimii alueen suunnittelukumppanina jo toista kertaa. Alueen arkkitehtuurista vastaa COMPANY, eli Aamu Song ja Johan Olin, muotoilun ja taiteen kentällä toimiva suunnittelija-tuottaja-työpari.

AIKA

Habitare 2014 - 10.-14.9.2014

PAIKKA

Messukeskus

LISÄTIETOA

ahead!-alueelle voi hakea näytteilleasettajaksi ottamalla yhteyttä myyntipäällikkö Heidi Sinisaloon.

Seuraa meitä

EcoDesign, Trash Design, Habitare-suunnittelukilpailu
ja uusien kykyjen areena Protoshop.